1. Thank you for visiting HeavyEquipmentForums.com! Our objective is to provide industry professionals a place to gather to exchange questions, answers and ideas. We welcome you to register using the "Register" icon at the top of the page. We'd appreciate any help you can offer in spreading the word of our new site. The more members that join, the bigger resource for all to enjoy. Thank you!
  2. ALL NEW MEMBERS READ THIS FIRST!! Thank you for joining Heavy Equipment Forums! If you are new to forums we communicate with "Threads", please search our threads to see if your topic may have already been answered and if not then click "Post New Thread" in the appropriate forum. This will allow all of our members to see your question and give you the best chance to be answered. After you've made a number of posts you will graduate to Full Member status where you'll see a few more privileges. Following these guidelines will help make this the best resource for heavy equipment on the net. Thanks for joining us and I hope you enjoy your stay!!

W2000 with level pro grade control question

Discussion in 'Mills' started by jeffvega, Jul 22, 2013.

  1. jeffvega

    jeffvega Active Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    36
    Location:
    california
    When you have the level pro controls like the newer 200 series grinders,does the little red light next to the A for each side auto come on? On ours you have no way of telling wether the box is on or off until the operator turns them on? Any ideas?
     
  2. jeffvega

    jeffvega Active Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    36
    Location:
    california
    Figured it out. Both boxes had burned out led's. new box fixed it. $2000 + fix but fixed