1. Thank you for visiting HeavyEquipmentForums.com! Our objective is to provide industry professionals a place to gather to exchange questions, answers and ideas. We welcome you to register using the "Register" icon at the top of the page. We'd appreciate any help you can offer in spreading the word of our new site. The more members that join, the bigger resource for all to enjoy. Thank you!
  2. ALL NEW MEMBERS READ THIS FIRST!! Thank you for joining Heavy Equipment Forums! If you are new to forums we communicate with "Threads", please search our threads to see if your topic may have already been answered and if not then click "Post New Thread" in the appropriate forum. This will allow all of our members to see your question and give you the best chance to be answered. After you've made a number of posts you will graduate to Full Member status where you'll see a few more privileges. Following these guidelines will help make this the best resource for heavy equipment on the net. Thanks for joining us and I hope you enjoy your stay!!

JCB 540 Cab sway not operating

Discussion in 'Forklifts/Telehandlers' started by Bala, Sep 11, 2011.

  1. Bala

    Bala Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    190
    Location:
    Qld Australia
    I now have a JCB 540 2007 model to look after as well as all the other stuff where I work, it was purchased S/H not long ago and the cab sway did not work when it got here,

    Fuse, relay has power, switch seems good, does any one know of any common problems or where i should look next. the previous owner said it was a sensor and he had left one on the dash of the machine. I am on a remote Island and was not here when the machine arrived so this sensor is not to be found and the previous owner is not helping
    Thanks

    Max