1. Thank you for visiting HeavyEquipmentForums.com! Our objective is to provide industry professionals a place to gather to exchange questions, answers and ideas. We welcome you to register using the "Register" icon at the top of the page. We'd appreciate any help you can offer in spreading the word of our new site. The more members that join, the bigger resource for all to enjoy. Thank you!
  2. ALL NEW MEMBERS READ THIS FIRST!! Thank you for joining Heavy Equipment Forums! If you are new to forums we communicate with "Threads", please search our threads to see if your topic may have already been answered and if not then click "Post New Thread" in the appropriate forum. This will allow all of our members to see your question and give you the best chance to be answered. After you've made a number of posts you will graduate to Full Member status where you'll see a few more privileges. Following these guidelines will help make this the best resource for heavy equipment on the net. Thanks for joining us and I hope you enjoy your stay!!

Clark

Discussion in 'Forklifts/Telehandlers' started by Doug boyce, Feb 22, 2020.

  1. Doug boyce

    Doug boyce New Member

    Joined:
    Feb 22, 2020
    Messages:
    2
    Location:
    Us
    Have 1980 c500 y55 fork lift sat a couple years got running moved around everything good now seems very little reverse forward good ?
     
  2. Doug boyce

    Doug boyce New Member

    Joined:
    Feb 22, 2020
    Messages:
    2
    Location:
    Us
    Changed fluid and serviced screen nothing in screen