1. Thank you for visiting HeavyEquipmentForums.com! Our objective is to provide industry professionals a place to gather to exchange questions, answers and ideas. We welcome you to register using the "Register" icon at the top of the page. We'd appreciate any help you can offer in spreading the word of our new site. The more members that join, the bigger resource for all to enjoy. Thank you!

Site issues

Discussion in 'Geek Patrol' started by Scrub Puller, Aug 6, 2017.

  1. Scrub Puller

    Scrub Puller Senior Member

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Messages:
    3,480
    Location:
    Gladstone Queensland Australia
    Yair

    Well after nearly three and a half thousand posts I have had it with this site . . . It seems the designers have decided I don't need to format posts( and use bold and colour and quotes) and I still cannot access some posts until I put up a post (xxxx) of my own.

    And, to top things off, I have started getting HEF post prompts in my email which I have tried to stop to no avail . . . I don't need this crap.

    Like modern machinery, the site is getting loaded down with gee gaws and features I never use.

    I certainly have enjoyed my time here, and I will miss you all like crazy but can't stand the aggravation . . . I may drop by from time to time.

    I have been told there is one machinery site that is still power-shift and pre-emissions so I might go for a lap over there.

    Cheers.
     
  2. lantraxco

    lantraxco Senior Member

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    6,678
    Location:
    Elsewhen
    Sorry to see you go Scrub, but I understand.... be well, and maybe if God smiles upon us we'll see you somewhere again.
     
  3. digger242j

    digger242j Administrator

    Joined:
    Oct 31, 2003
    Messages:
    5,877
    Occupation:
    Self employed excavator
    Location:
    Southwestern PA
    I'm not sure why you're having the particular problems you are, Scrub. The formatting options are there for me: HEF formating menu.png

    Anybody else missing them?

    The old "Quote" function is one that I miss as well. I liked just being able to paste a line of text in, highlight it, and then hit a Quote button. The new system would ok as an addition, but it's a less than desirable replacement.

    As for "post prompts" in your email, I'm not sure what you mean by that.

    And also, I have no idea why you have such trouble accessing posts. I'm not sure anybody else has complained about that particular problem.
     
  4. hosspuller

    hosspuller Senior Member

    Joined:
    Aug 28, 2014
    Messages:
    290
    Location:
    North Carolina
    Are you sure the problem is this site ?? I have no problems .
     
  5. lantraxco

    lantraxco Senior Member

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    6,678
    Location:
    Elsewhen
    Scrub, what are you running, Windows or? And what browser, IE or Firefox, or Chrome? I use Google Chrome mostly.
     
  6. d9gdon

    d9gdon Senior Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    1,095
    Location:
    central texas
    I want to know why this site jumps around when I'm trying to read it. It never used to do that. Aggravating as hell.

    When I open a page to read, it will jump down about a third of a page suddenly after I've had the page open about 10 seconds or so. It's like what happens when you open a post with a bunch of pictures that take a little time to load.
     
  7. CM1995

    CM1995 Super Moderator

    Joined:
    Jan 21, 2007
    Messages:
    8,204
    Occupation:
    Running what I brung and taking what I win
    Location:
    Alabama
    I'm not having these problems either and I'm on a Mac using Safari.

    The formatting options are there for me as well.

    Digger the Quote function is listing in the + next to the media button. You can use it same as before. I copied your post, highlighted it and hit the quote button.
     
    digger242j likes this.
  8. Delmer

    Delmer Senior Member

    Joined:
    Jan 4, 2013
    Messages:
    4,023
    Location:
    WI
    I have this issue consistently also. I go the "new posts" and it brings me to the pictures that have been posted for days, scroll down to the bottom where the new post is, an it insists I go back up and see how much of that old pic it's downloaded.
     
  9. digger242j

    digger242j Administrator

    Joined:
    Oct 31, 2003
    Messages:
    5,877
    Occupation:
    Self employed excavator
    Location:
    Southwestern PA

    Well I'll be...

    Thanks CM. I just learnt something new. I'd never even clicked on that + button. Now I know how to strike through too. :)
     
    CM1995 likes this.
  10. Hobbytime

    Hobbytime Senior Member

    Joined:
    Sep 22, 2016
    Messages:
    349
    Location:
    usa
    yup same issue here...
     
  11. thepumpguysc

    thepumpguysc Senior Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    2,076
    Occupation:
    Master IP rebuilder
    Location:
    Sunny South Carolina
    I got the OPPOSITE problem.. lol
    I JUST STARTED getting email notices of "new posts" to a thread.. after a year of "complaining" about not getting them..
    A BIG thank you.. to whoever straightened THAT out.. TPG
     
  12. Tinkerer

    Tinkerer Senior Member

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    2,255
    Location:
    IL. USA
    I was getting email notices that there was a new post in a thread on the site. I didn't request or subscribe to anything. But I guess I had inadvertently clicked on the watch thread button. It replaces the recent post button when you go to read a post. It is at the top of Scrub Puller's first post in this thread on the right. Click on it and a box appears and you can subscribe for email notifications or you can cancel .
    I hope Scrub comes back and reads his thread. I am sure we could figure out what his problems are.